Αρχική » Προϊόντα » Διαχωριστικά χώρου

Διαχωριστικά χώρου

Η ALUMIL προσφέρει μια ευρεία ποικιλία συστημάτων για τον διαχωρισμό εσωτερικού χώρου, που είναι ιδανικά για γραφεία, αίθουσες συσκέψεων, δεξιώσεων, κ.ά. Minimal σχεδιασμός και αποτελεσματικός διαχωρισμός γραφείων, με υψηλά επίπεδα ηχομείωσης, που αγγίζουν έως και 49dB. Τα διαχωριστικά γραφείου διατίθενται σε standard και slim έκδοση, με διπλό ή μονό τζάμι. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχονται σε πολυάριθμες τυπολογίες και είναι συμβατά με υαλοπίνακες, πάνελ αλουμινίου και ξύλου, κ.α. 
 
 
Μεγάλη ποικιλία προϊόντων και κατασκευών

Πιστοποιημένα προϊόντα που καλύπτουν όλες ανάγκες

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P100 Slim

Το SMARTIA P100 Slim είναι ένα ιδιαίτερα minimal διαχωριστικό γραφείων, διπλής υάλωσης με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο (30mm) και υψηλή ηχομόνωση. Ταυτόχρονα, επιτρέπει μεγάλο εύρος στιβαρών εφαρμογών υψηλής αισθητικής, που αναβαθμίζουν τις εργασιακές συνθήκες.

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P100

Το SMARTIA P100 Standard είναι ένα κλασικό σύστημα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με ευθείες και λεπτές γραμμές, το οποίο προσφέρει ιδανικές λύσεις για σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις και γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων, και όπου ο διαχωρισμός είναι θέμα ανάγκης και στυλ.

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P150 URBAN

Το SMARTIA P150 Urban είναι μια ενναλακτική πρόταση για διαχωριστικά γραφείων, με μονούς υαλοπίνακες στηριζόμενους σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης. Με λεπτά προφίλ και γυάλινες επιφάνειες μικρών ή μεγάλων διαστάσεων, η σειρά προσφέρει μια ξεχωριστή εμφάνιση (“steel look”).

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P200 Slim

Το SMARTIA P200 Slim είναι ένα διαχωριστικό σύστημα τύπου structural, με ελάχιστα εμφανές αλουμίνιο (49mm) και με μεγάλα γυάλινα πάνελ που αναρτώνται και από τις δυο πλευρές στον κρυφό σκελετό αλουμινίου. Η σειρά συμβάλλει στη δημιουργία χώρων με πλούσιο φωτισμό και αδιαμφισβήτητα μοντέρνα αισθητική.

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P200

Σύστημα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με εξαιρετικά κομψές γραμμές και υψηλή αισθητική. Με structural και semi-structural φύλλα, το SMARTIA P200 είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων.

Διαχωριστικά χώρου αλουμινίου alumil

P19 V-Blocker

Τα διαχωριστικά V-Blocker παρέχουν την απαιτούμενη προστασία από τον COVID-19 και άλλες ιογενείς λοιμώξεις, στα πλαίσια της προβλεπόμενης διάταξης για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων. Μειώνουν τις αποστάσεις, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και μεγιστοποιώντας το κέρδος των επιχειρήσεων με βάση τα νέα δεδομένα.