Εταιρεία

κουφώματα αλουμινίου koufomataeco

Έμπειροι επαγγελματίες στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου

Μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής που διαθέτουμε και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, διασφαλίζουμε τη δημιουργία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικές  λύσεις που περιλαμβάνουν καινοτόμα χαρακτηριστικά και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. 

Η Αποστολή μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζοντας άριστη τεχνική εξυπηρέτησης σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και κατασκευής ποιοτικών προϊόντων αλουμίνιου και PVC, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας, που θα αναβαθμίσουν την κατοικία σας σε όλα τα επίπεδα. Συνδυάζοντας την ανεπτυγμένη τεχνολογία και το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις, διατηρώντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών, με πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία στην κατηγορία της κατασκευής και της εγκατάστασης κουφωμάτων. 

Το Όραμά μας

Το όραμα μας είναι να  εισάγουμε στην αγορά καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα, εστιάζοντας σε βιώσιμες λύσεις και στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Η συλλογή προϊόντων της KoufomataEco, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές, έχοντας πάντα ως γνώμονα  τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.    

Οι Βασικές Αξίες μας

Ακεραιότητα

Οι ενέργειές μας χαρακτηρίζονται από ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια. Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με ειλικρίνεια και αμεροληψία.

Ομαδικό Πνεύμα

Δημιουργούμε ανοιχτές και θετικές σχέσεις προκειμένου να προάγουμε τη συνεργασία και να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ομάδας είναι πάντα μεγαλύτερο. Ενθαρρύνουμε και δίνουμε έμφαση στη διαδραστική επικοινωνία και τον εποικοδομητικό διάλογο.

Πρωτοβουλία

Χρησιμοποιούμε κάθε πόρο, ανθρώπινο ή μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο που πηγάζει από την εμπειρία και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες ολων των μελών της ομάδας μας.

Αφοσίωση

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της επιδεικνύουν έμπρακτα αφοσίωση τόσο εντός της ομάδας, όσο και απέναντί στους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Μεράκι

Πραγματοποιούμε ολες τις εργασίες μας με μεράκι, όρεξη, δημιουργικότητα και πάθος, βάζοντας κομμάτι από την ψυχοσύνθεση της εταιρείας σε κάθε αποστολή που αναλαμβάνουμε.

Τελειότητα

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, γίνονται τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέα προϊόντα καθώς και επανεκπαιδεύσεις για τα υπάρχοντα.

κουφώματα αλουμινίου koufomataeco

Παρέχουμε ποιοτικές κατασκευές με τα πιο αξιόπιστα υλικά