Αρχική » Προϊόντα » Συστήματα Σκίασης

Συστήματα Σκίασης

Είτε αναζητάτε μια πέργκολα αλουμινίου είτε ρολά και παντζούρια αλουμινίου, η ALUMIL διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Τα συστήματα της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σε ξενοδοχειακές ή εμπορικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Η σειρά των συστημάτων σκίασής μας προσφέρει όχι μόνο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χάρη στη μειωμένη απαιτούμενη ενέργεια για κλιματισμό του χώρου.
 
 
Συστήματα Σκίασης alumil

PG120P MYKONOS

Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές κατασκευές έως 6.2 x 4.5 m.

Συστήματα Σκίασης alumil

PG160P SANTORINI

Το σύστημα για προηγμένες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini αποτελεί ίσως το μοναδικό σύστημα πέργκολας που μπορεί να καλύψει σε αυτοστηριζόμενη τυπολογία (χωρίς στήριξη στον τοίχο) μία επιφάνεια έως 50 m2 με μόνο τέσσερις κολόνες στήριξης

Συστήματα Σκίασης alumil

PG115P ITHACA

Σύστημα πέργκολας, ιδανικό για απλές/μονές κατασκευές μεσαίων διαστάσεων, που επιτρέπει τη μετατροπή ενός υπαίθριου χώρου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μια άνετη εμπειρία διαβίωσης.

Συστήματα Σκίασης alumil

PG120F

Γνωρίστε το σύστημα πέργκολας της Alumil με σταθερές περσίδες, για πλήθος κατασκευών σε minimal, μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.